Salsa Guac i chipsy Pita
Przepis Salsa Guac i chipsy Pita jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje 70 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka guacamole, pełnoziarniste chipsy pita, salsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Fetan Avocado Salsa & Pita Chips, Mielona Salsa pomidorowa z grillowanymi chipsami Pita, oraz Salsa Cruda z pieczonym czosnkiem i limonkowymi chipsami Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Salsę wymieszać z guacamole. Ciesz się z chipsami pita.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Sos do maczania świetnie komponuje się z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jedno wino, którego możesz spróbować, to markus Huber Sparkling rosé. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Markus Huber Sparkling Rose]()
Markus Huber Sparkling Rose
Jasny łososiowy kolor z czerwonawym złotem gra lekkiego, Delikatnego, persistet musseux, delikatny, świeży i bardzo ożywczy nos, owoce i przyprawy z nutami świeżych wiśni i leśnych jagód, wyrafinowana nuta cytrusów. Wytrawne, owocowe, ale kremowe na podniebieniu, drobno tkane z elegancką kwasowością i ekstraktem mineralnym, bardzo harmonijna struktura.