Salsa Granat-Pomarańcza
Przepis granat-pomarańczowy Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 6 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, kolendra, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Salsa Pomarańczowa Granat, Łosoś z granatem i salsą pomarańczową, oraz Czerniejące krewetki z salsą granatowo-pomarańczową.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki.
Podawać z krewetkami, łuszczącą się białą rybą, kurczakiem lub chipsami tortilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.