Przepis Salsa dla śmiałków jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 556 kalorii, 23G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na $4.75 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ząbków czosnku, kolendra, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, Salsa de Molcajete (pieczony pomidor i zielona Salsa Chile), oraz Easy Salsa Verde (Tomatillo Salsa) do puszkowania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 140 dolarów za butelkę.