Dodaj 1 szklankę wody; usuń z ognia. Puree chiles, mieszanka czosnkowo-wodna, miód i cynamon w blenderze, dodając więcej wody przez łyżki stołowe, jeśli jest zbyt gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
6
Przenieś do miski. Doprawić solą. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Cover; chill. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Transfer to bowl. Season with salt. DO AHEAD: can be made 1 day ahead. Cover; chill. Bring to room temperature before serving.