Salsa brzoskwiniowa II
Brzoskwiniowy Salsan II może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 7 i kosztuje 1,26 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 112 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Mieszanka papryczek jalapeno, kolendra, Skórka z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Salsa Brzoskwiniowa, Salsa Brzoskwiniowa, oraz Salsa Brzoskwiniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sterylizuj słoiki i pokrywki.
W dużym rondlu połącz brzoskwinie, cebulę, pieprz, kolendrę, czosnek, kminek, ocet i skórkę z limonki. Wymieszać pektynę i 1/4 szklanki cukru. Doprowadzić do wrzenia i wymieszać pozostałe 3 1/2 szklanki cukru. Gotować przez 1 minutę, stale mieszając.
Wyjąć z ognia i mieszać przez 5 minut.
Wlać salsę brzoskwiniową do przygotowanych słoików, pozostawiając 1/4 cala przestrzeni powietrznej. Uszczelnić i przetworzyć we wrzącej łaźni wodnej przez 15 minut.