Salsa brzoskwiniowa Chipotle z kolendrą
Salsa brzoskwiniowa Chipotle z kolendrą może być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Za 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 20 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 66 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, całe 30 i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 10 minut. Mieszanka soli i pieprzu, cebuli, brzoskwiń i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to bardzo rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiego jedzenia. Z łyżką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to TACOS rybne CHIPOTLE z salsą brzoskwiniową z kolendry, Chipotle Peach Salsa, oraz Chipotle Peach Salsa.
Instrukcje
W misce wymieszaj brzoskwinie, cebulę, czosnek, imbir, paprykę chipotle w sosie adobo, kolendrę i limonkę. Dopraw solą i pieprzem. Schłodź do podania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze typy na Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Kolekcja diamentów Francisa Forda Coppoli Monterey Pinot Noir z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Monterey Pinot Noir
Srebrna Etykieta Pinot Noir ma jasny rubinowy kolor i ujawnia kuszące perfumy z czerwonych śliwek, kwiatów i słodkich przypraw. Obfite smaki czarnej wiśni, ciemnej porzeczki i truskawki wypełniają pluszowe podniebienie, a nuty drzewa sandałowego przechodzą w miękkie, eleganckie wykończenie.