Salsa Aztecka

Salsa Aztecka
Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Salsa aztecka może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka octu winnego, fasola, kukurydza, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Azteckie Warzywa, Aztec Sluggers, oraz Zapiekanka Aztecka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko połączyć awokado z octem z czerwonego wina w salaterce. Wymieszać w czarnej fasoli, kukurydza, pomidory, zielona cebula, i czerwona cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Zielona CebulaZielona Cebula
Czarna FasolaCzarna Fasola
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
AwokadoAwokado
PomidorPomidor
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wymieszać oliwę z oliwek i włoski dressing w misce, zalać sałatką i lekko wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski DressingWłoski Dressing
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia18
Magazyn