Salsa Ananasowo-Kiwi
Salsa ananasowo - Kiwi może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać liście kolendry, sól, kiwi, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Sunny & Hot ! Salsa (Ananas Mango Kiwi Salsa), Ananas Kiwi Mango Salsa, oraz Wieprzowina zapiekana z ananasem-Salsa Kiwi.
Instrukcje
Wymieszać razem 5 pierwszych składników, dodać sól do smaku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.