Sake Steamed Bass
Sake na parze Bass może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 265 kalorii, 31g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 4,52 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka imbiru, sól koszerna, limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Spróbuj Sake Steamed Sea Bass, Sake - duszony okoń morski z imbirem i zieloną cebulą, oraz Sake - gotowany na parze łosoś z masłem Sake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Przygotuj trawę cytrynową, usuwając zewnętrzne twarde liście, aby odsłonić biały środek. Rozbij każdą łodygę tylnym nożem, aby uwolnić oleje i smak.
Ułożyć pokrojone limonki na dnie dużego naczynia do pieczenia. Równomiernie rozłożyć kawałki trawy cytrynowej na limonkach i równomiernie ułożyć paski imbiru wokół trawy cytrynowej. Filety ułożyć bezpośrednio na wierzchu, zalać sake rybą i doprawić solą. Przykryć naczynie folią aluminiową i piec, aż ryba będzie jędrna, nieprzezroczysta w środku i zacznie się łuszczyć, około 15 minut. Czas gotowania różni się w zależności od grubości filetów.
Tuż przed podaniem, łyżką trochę płynu z naczynia na filety i przenieść do talerzy służyć.