Sałatka ziemniaczano-fasolowa z cytryną i bazylią

Sałatka ziemniaczano-fasolowa z cytryną i bazylią
Sałatka ziemniaczano-fasolowa z cytryną i bazylią może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.26 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, wodę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli, pomidorów i ziemniaków z pesto migdałowo-bazyliowym, Sałatka z zielonych fasolek pieczonych ziemniaków z sosem z maślanki Bazyliowej, oraz Sałatka z zieloną fasolką i bazylią.

Instrukcje

1
Spuścić wodę z fasoli i natychmiast zanurzyć je w kąpieli z lodem i wodą, aby zatrzymać gotowanie. Aby zrobić dressing, umieść 2 uncje ugotowanych ziemniaków (60 g) w małym robocie kuchennym lub mini blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj bazylii, sok z cytryny, czosnek, miso, i 1 łyżka wody. Proces aż do kremowy, skrobanie w dół boki i dodając więcej wody, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
MisoMiso
3
Odcedzić fasolkę szparagową i dodać je do ziemniaków w dużej misce do serwowania. Delikatnie złożyć opatrunek. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny, aby umożliwić smaki do mieszania. Przed podaniem dodać pokrojoną czerwoną paprykę. Jeśli chcesz, możesz krótko upiec paski pieprzu pod brojlerem, aby zmiękczyć i osłodzić ich smak. Smak do przypraw i dodać dodatkowy sok z cytryny, sól i świeżo zmielony pieprz w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn