Sałatka ziemniaczano-fasolowa z cytryną i bazylią

Sałatka ziemniaczano-fasolowa z cytryną i bazylią
Sałatka ziemniaczano-fasolowa z cytryną i bazylią może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.26 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, wodę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli, pomidorów i ziemniaków z pesto migdałowo-bazyliowym, Sałatka z zielonych fasolek pieczonych ziemniaków z sosem z maślanki Bazyliowej, oraz Sałatka z zieloną fasolką i bazylią.

Instrukcje

1
Spuścić wodę z fasoli i natychmiast zanurzyć je w kąpieli z lodem i wodą, aby zatrzymać gotowanie. Aby zrobić dressing, umieść 2 uncje ugotowanych ziemniaków (60 g) w małym robocie kuchennym lub mini blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj bazylii, sok z cytryny, czosnek, miso, i 1 łyżka wody. Proces aż do kremowy, skrobanie w dół boki i dodając więcej wody, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
MisoMiso
3
Odcedzić fasolkę szparagową i dodać je do ziemniaków w dużej misce do serwowania. Delikatnie złożyć opatrunek. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny, aby umożliwić smaki do mieszania. Przed podaniem dodać pokrojoną czerwoną paprykę. Jeśli chcesz, możesz krótko upiec paski pieprzu pod brojlerem, aby zmiękczyć i osłodzić ich smak. Smak do przypraw i dodać dodatkowy sok z cytryny, sól i świeżo zmielony pieprz w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn