Sałatka Ze Stekiem Imbirowym

Sałatka Ze Stekiem Imbirowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z stekiem imbirowym. Na 8,36 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 774 kalorii, 57g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Jest idealny do valentin day. Ten przepis od kobiety Pioneer ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, jalapeno, cukier i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Ze Stekiem Imbirowym, Sałatka Z Sezamowo-Imbirowym Stekiem, oraz Taco Steak Salad w / Ginger Lime Dressing dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz składniki marynaty stekowej w woreczku Ziploc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2
Wymieszać i umieścić stek w torbie. Marynować przez 30 minut do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Połączyć składniki sos sałatkowy i pokroić zieloną cebulę.Gdy stek jest gotowy marynowania, dodać 2 łyżki oliwy z oliwek do gorącej patelni. Gotować stek około 1 1/2 minut na stronie, lub do średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wyjmij z patelni i trzymaj na talerzu, pozwalając lekko ostygnąć.Wrzucić warzywa sałatkowe w 3/4 sosie sałatkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Stek ułożyć na desce do krojenia i pokroić cienko, a następnie wlać soki z talerza na wierzch. Na półmisku ułożyć sałatkę, następnie ułożyć pokrojony stek na wierzchu sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Pozostałą część sosu sałatkowego zalać wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
7
Sałatkę posypać zieloną cebulką i dodać pomidory koktajlowe, jeśli to sprawia, że spódnica latać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski1 Szklanka Szalotki Pokrojonej W Cienkie Paski
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
Prowincja Peju Merlot
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia59
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn