Sałatka Ze Słodkich Ziemniaków
Sałatka ze słodkich ziemniaków to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, ocet jabłkowy, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana sałatka ze słodkich ziemniaków z sosem słodko-kwaśnym boczkiem, Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), oraz Surowa Sałatka Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników ubić razem (przez pieprz).
Ziemniaki umieścić w rondlu, zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 13 minut lub aż po prostu przetargu; drenaż.
Gotuj fasolę we wrzącej osolonej wodzie 4 minuty, aż będzie chrupiąca-miękka.
Odcedzić i spłukać pod zimną bieżącą wodą.
Połącz ziemniaki, fasolę i kolendrę w średniej misce.
Dodaj sos chutney; wrzucić do płaszcza.