Sałatka z zielonej fasoli i pomidorów wiśniowych
Sałatka z zielonej fasoli i pomidorów wiśniowych to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, szalotka, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pomidorów Cherry, zielonej fasoli i fasoli woskowej z okruchami chleba Herbed z " Kitchen Garden Cookbook, Sałatka Z Zielonej Fasoli I Pomidorów Wiśniowych, oraz Sałatka z zielonej fasoli i pomidorów wiśniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolę we wrzącej wodzie 7 minut lub do miękkości.
Umieść fasolę, pomidory i oregano w dużej misce; wrzuć delikatnie, aby połączyć.
Połącz szalotki i ocet, mieszając trzepaczką.
Pozostawić mieszaninę octu 10 minut.
Dodać olej, sól i pieprz do mieszaniny octu, mieszając trzepaczką, aż dobrze wymieszane.
Wlać vinaigrette na mieszaninie fasoli; wrzucić dobrze.