Sałatka z soczewicy i ziół

Sałatka z soczewicy i ziół
Sałatka z soczewicy i ziół jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 7 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, sól, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Z Soczewicy I Ziół, Sałatka Śliwkowa, Pomarańczowa I Z Soczewicy ... & Fave Five Friday: Pyszne Dania Z Soczewicy, oraz Kurczak nadziewany ziołami z karmelizowaną cebulą, soczewicą i fetą S dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu umieścić soczewicę. Przykryć wodą do 2 cali powyżej soczewicy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dobrze spuścić.
3
Umieścić soczewicę w dużej misce. Mieszamy cebulę i kolejne 4 składniki (przez pieprz).
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
PieprzPieprz
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać ocet i olej; dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia40
Magazyn