Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Sałatka z rukoli z krewetek i winogron spróbować. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 21g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,76 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szczyptę pieprzu, sól, krewetki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać czerwone winogrona można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli z krewetkami i winogronami, Sałatka z rukoli z prażonymi winogronami, oraz Sałatka z pieczonego kurczaka i dyni z grzankami, rukolą i winogronami.
Instrukcje
1
Aby przygotować dressing, połącz pierwsze 7 składników w blenderze; proces aż będzie gładki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Aby przygotować sałatkę, przynieś 4 szklanki wody do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Dodaj krewetki; cook 1 minute.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Dodać seler; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
5
Odcedzić i spłukać zimną wodą; osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
6
Miejsce mieszanki krewetek, rukola, winogrona, i bazylia w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
Winogrona
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
Skropić opatrunkiem; wrzucić delikatnie do płaszcza. Top z serem i orzechami włoskimi.