Sałatka z różowego grejpfruta, kopru włoskiego i parmezanu
Różowy grejpfrut, koper włoski, i sałatka parmezan może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 163 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, sałata maślana, cebula kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciepły Ogolony koper włoski z różowym grejpfrutem, Różowe babeczki grejpfrutowe z różowym grejpfrutowym lukrem serowym, oraz Sałatka z różowego grejpfruta i rukoli.
Instrukcje
1
Ubić ocet i miód w dużej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubić oliwę z oliwek, przyprawić sosem do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Dodaj endywia, sałata Maślana, i koper włoski do miski; wrzucić do herbu. Sałatka z grejpfrutem, następnie parmezanem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Sałata Maślana
Grejpfruty
Endive
Koper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego