Sałatka z pomidorów i czarnych oliwek Orzo

Sałatka z pomidorów i czarnych oliwek Orzo
Need a pescatariańskie danie główne? Sałatka z pomidorów i czarnych oliwek Orzo może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 882 kalorie, 16G białka, oraz 72 g tłuszczu każdy. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieczonego pieprzu, marynowanego pieprzu, sardynek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka z pomidorów, koziego sera i czarnych oliwek, Pieczony okoń Czarnomorski z sałatką z pomidorów i oliwek, oraz Grillowany stek z sosem pomidorowym i pieczoną krewetką, czarną fasolą i sałatką Orzo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Pomidory ułożyć na blasze i skropić oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem. Pieczeń, aż pomidory są miękkie i po prostu pęknięcie lekko, ale nie rozpada się, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Ugotować makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą aż do al dente (zgodnie z instrukcją na opakowaniu). Podczas gotowania makaronu, zrobić vinaigrette wlewając sok z dna patelni pomidory gotowane w do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodać feta, ocet, musztarda, czosnek, plastry bazylii, oregano, cukier, i sól i pieprz do smaku. Powoli wlać 3 łyżki oliwy z oliwek, ubijając do lekkiego emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Ugotowany makaron odcedzić i wymieszać z winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
7
Dodać pomidory winogron, oliwki, ciecierzyca, pieczona papryka czerwona, papryka pepperoncini, cebula i posiekaną bazylią i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na NocPokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Jest to świetna sałatka do serwowania z śródziemnomorskimi sardynkami z cytryną i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1
Połączyć majonez, jogurt, ogórki, papryka czerwona, cebula, kapary, sok z cytryny, estragon, szczypiorek, ostry sos i cayenne w misce do mieszania. Doprawić solą i pieprzem. Dobrze wymieszać, następnie przykryć i przechowywać w lodówce przez 15 do 20 minut, aby umożliwić smaki się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
2
Dla sardynek: rozgrzej grilla do wysokiej. Sardynki opłucz w zimnej wodzie i osusz papierowymi ręcznikami. Doprawić jamę każdej sardynki solą i pieprzem, a następnie umieścić w środku gałązkę tymianku i oregano wraz z kilkoma plasterkami cytryny i czosnku. Doprawić Na zewnątrz solą i pieprzem. Ostrożnie związać sardynki sznurkiem rzeźnika, aby pomóc utrzymać je zamknięte podczas grillowania. Wytrzyj ruszty grillowe ręcznikiem zanurzonym w oleju, aby wyczyścić i utworzyć nieprzywierającą powierzchnię. Ostrożnie umieścić sardynki na rusztach i grillować przez 3 do 4 minut, aż skóra pęcherze i znaki na brzegach. Za pomocą szpatułki ostrożnie obrócić sardynki i grillować przez kolejne 2 do 3 minut, aby gotować. Po zakończeniu wyjąć na talerz i ogrzać, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
SardynkiSardynki
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
3
Podawać sardynki posmarowane pikantnym Tatarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki

Składniki

6krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciecierzyca konserwowa, płukanaciecierzyca konserwowa, płukana1porcja startego parmezanukapary solone mielonekapary solone mielone1szczyptaPinch cayennePinch cayenne1warzywo (np. szpinak)Musztarda DijonMusztarda Dijon591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokruszona fetapokruszona feta1porcja startego parmezanudrobno pokrojona świeża bazyliadrobno pokrojona świeża bazylia2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekana świeża bazyliaposiekana świeża bazylia1porcja startego parmezanuposiekany świeży szczypiorekposiekany świeży szczypiorek1porcja startego parmezanuposiekany świeży estragonposiekany świeży estragon8gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonychczosnek, rozbityczosnek, rozbity2goździkiczosnek, cienko pokrojonyczosnek, cienko pokrojony4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory winogronowepomidory winogronowe1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejogurt grecki beztłuszczowyjogurt grecki beztłuszczowy3kreski2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepestkowe oliwki kalamata, grubo posiekanepestkowe oliwki kalamata, grubo posiekane6krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1cytryna, pokrojona w cienkie kołacytryna, pokrojona w cienkie koła3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej3Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do mżawkioliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do mżawki6krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2warzywo (np. szpinak)świeże oregano, rozdarteświeże oregano, rozdarte8gałązkiświeże oreganoświeże oregano227papryka habaneromakaron orzomakaron orzo2Spód: okruszki z herbatników grahamdrobno pokrojona marynowana słodka czerwona paprykadrobno pokrojona marynowana słodka czerwona papryka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojona papryka pepperoncini, łodygi usuniętepokrojona papryka pepperoncini, łodygi usunięte2Spód: okruszki z herbatników grahampikle drobno pokrojone w kostkępikle drobno pokrojone w kostkę0czerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona1porcja startego parmezanucebula czerwona mielonacebula czerwona mielona2Spód: okruszki z herbatników graham1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1papryka czerwona pieczona, drobno pokrojonapapryka czerwona pieczona, drobno pokrojona8largescałe duże, świeże sardynki, oczyszczone, ale z nienaruszoną głową i ogonemcałe duże, świeże sardynki, oczyszczone, ale z nienaruszoną głową i ogonem6krewetki i żyłkiSól morska FlakySól morska Flaky1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn