Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków
Sałatka z pieczonych ziemniaków może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 63 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 3G białka, oraz 31 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, pieprz, ocet, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków (Done My Way ), Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków, oraz Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z osoloną wodą, dodać ziemniaki i gotować, aż tylko widelec przetargu.
Wyjąć z wrzącej wody i ostudzić. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, pokroić w 1-calowe kostki.
Podczas gotowania i schładzania ziemniaków, podsmaż boczek na dużej patelni nieprzywierającej, usuń do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć. Odcedzić tłuszcz boczkowy, rezerwa 3 łyżki na patelni.
Podgrzać boczek i smażyć ziemniaki na złoty kolor.
Wyjąć na papierowy ręcznik wyłożony płytką do ostygnięcia, doprawić szczyptą soli.
Śmietanę, majonez, biały ocet sól i pieprz połączyć w małej misce. Posiekaj boczek i zieloną cebulę.
Łącz ziemniaki i dressing, dostosuj przyprawę w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, top z boczkiem i zieloną cebulą przed serwisem.