Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków

Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków
Sałatka z pieczonych ziemniaków może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 63 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 3G białka, oraz 31 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, pieprz, ocet, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków (Done My Way ), Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków, oraz Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku z osoloną wodą, dodać ziemniaki i gotować, aż tylko widelec przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjąć z wrzącej wody i ostudzić. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, pokroić w 1-calowe kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Podczas gotowania i schładzania ziemniaków, podsmaż boczek na dużej patelni nieprzywierającej, usuń do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć. Odcedzić tłuszcz boczkowy, rezerwa 3 łyżki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podgrzać boczek i smażyć ziemniaki na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
5
Wyjąć na papierowy ręcznik wyłożony płytką do ostygnięcia, doprawić szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Śmietanę, majonez, biały ocet sól i pieprz połączyć w małej misce. Posiekaj boczek i zieloną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Łącz ziemniaki i dressing, dostosuj przyprawę w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę, top z boczkiem i zieloną cebulą przed serwisem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn