Sałatka Z Nektaryną I Kozim Serem Z Sosem Buraczanym

Sałatka Z Nektaryną I Kozim Serem Z Sosem Buraczanym
Sałatka z nektaryną i kozim serem z sosem buraczanym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka nierafinowanych, zieleni, migdałów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Sałatka z nektaryną, burakami i kozim serem, Sałatka z pieczonych buraków z pomarańczami i kremowym sosem z koziego sera, oraz Sałatka z nektaryną, kozim serem i migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Buraki umyć, wstawić do odpornego na pieczenie naczynia polać wodą i przykryć naczynie szczelnie folią. Piecz przez 45-50 minut, lub do bardzo miękkiej. Nóż do parowania powinien łatwo przebić buraki. Obrać, gdy jest wystarczająco chłodny, aby handle.To zrób dressing, włóż jeden mały burak, miód, musztardę, czosnek, ocet, sól i pieprz do robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Proces przez kilka sekund, a następnie przy włączonym silniku wlać olej przez rurę zasilającą. Opatrunek powinien być gładki i emulgowany. Ten przepis sprawia, że więcej dressing niż będziesz potrzebować do tej sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Migdały podsmażyć w 1 łyżeczce oliwy z oliwek i szczypcie soli przez 3-4 minuty, następnie odstawić do ostygnięcia.Połówki nektaryn, usunąć pestkę i pokroić każdą połowę na sześć plastrów. Pokrój Pozostałe buraki na podobne kliny.Zieleninę wyłożyć na półmisek i lekko skropić dressingiem. Wrzuć do płaszcza. Ułożyć na wierzchu nektaryny i buraki, posypać migdałami i (opcjonalnie) serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
NektarynaNektaryna
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
ZieloniZieloni
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Mżawka dotyk więcej opatrunku, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn