Sałatka z kopru włoskiego, rukoli i truskawek
Sałatka z kopru włoskiego, rukoli i truskawek to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 10g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz migdały, rukolę, cebulę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z truskawek, kopru włoskiego i rukoli z kakao, Sałatka z kopru włoskiego i rukoli, oraz Sałatka Z Rukoli I Kopru Włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieścić ocet balsamiczny w małym rondlu i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Gotować, aż ocet zmniejszy się do około 1/3 szklanki i syropu, około 15 minut; ostudzić do temperatury pokojowej.
Usunąć pierzaste liście z cebulki kopru włoskiego i posiekać.
Wyjmij rdzeń z kopru włoskiego i za pomocą krajalnicy mandoliny lub noża ogol go na bardzo cienkie plasterki.
Dodaj do salaterki wraz z rukolą i migdałami.
Skropić zmniejszony ocet na zieleni, doprawić solą i pieprzem, do smaku, i wrzucić, aż pokryte.
Na wierzch posypać truskawki i posiekane liście kopru włoskiego i od razu podawać.