Sałatka z kopru włoskiego, grzybów i rukoli z zapiekanymi przegrzebkami

Sałatka z kopru włoskiego, grzybów i rukoli z zapiekanymi przegrzebkami
Sałatka z kopru włoskiego, grzybów i rukoli z Podsmażonymi przegrzebkami to bezglutenowe i pierwotne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Na 8,65 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, sól koszerna i pieprz, kurki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z rukoli cytrusowej z Podsmażonymi przegrzebkami, Zapiekane przegrzebki z sałatką z kopru włoskiego i grejpfruta, oraz Zapiekane przegrzebki z cytrynowym Farro i sałatką z rukoli.

Instrukcje

1
W małej misce połącz 2 łyżki oliwy z oliwek z sokiem z cytryny, octem i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać kurki i 1 łyżkę masła i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4
Rozłóż grzyby w równej warstwie i gotuj na umiarkowanie wysokim ogniu, bez mieszania, aż głęboko rumiane na dnie, około 4 minut. Wymieszać grzyby i kontynuować gotowanie do miękkości, o 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Przenieść na talerz.
6
Powrót patelni na dużym ogniu i dodać pozostałą 1 łyżkę oleju. Doprawić przegrzebki solą i pieprzem. Gdy olej jest gorący, dodać przegrzebki na patelni wraz z pozostałymi 1 łyżka masła; przechyl patelnię, aby pokryć spody przegrzebków z masłem. Gotować, bez mieszania, aż przegrzebki są głęboko brązowe na dnie, o 3 protokół. Włącz przegrzebki i gotować, aż rumiane na drugiej stronie i po prostu gotowane przez, o 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
W średniej misce wrzucić rukolę i koper włoski z 3 łyżkami dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Przełożyć sałatkę na 2 duże talerze.
9
Dodaj pomidory i grzyby do miski i wrzucić z pozostałym sosem; zorganizować na sałatki wraz z przegrzebków. Na wierzchu ogolić cienkie plasterki parmezanu i doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Skropić olejem truflowym i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia29
Magazyn