Sałatka z gruszek, pancetty i orzechów włoskich
Gruszka, Pancetta i sałatka z orzechów włoskich może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz szalotkę, oliwę z oliwek, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z gruszek, rukoli i pancetty, Sałatka gruszkowo-orzechowa z winegretem gruszkowym, oraz Sałatka Z Gruszek Orzechowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Toast nasiona kolendry w małej patelni na średnim ogniu do aromatycznego, o 2 protokół.
Przenieść do zaprawy i grubo zmielić tłuczkiem.
Przenieść do małej miski.
Wymieszać w soku z cytryny i szalotki. Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.
Ciepło ciężkiej średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj pancetta i sauté aż chrupiące, o 4 protokół.
Przenieść na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem.
Sałatę umieścić w dużej misce. (SOS, pancetta i sałata można przygotować 2 godziny wcześniej.
Opatrunek i pancetta pozostawić w temperaturze pokojowej. Sałatę przykryć wilgotnym ręcznikiem kuchennym i wstawić do lodówki.)
Wrzucić sałatę z sosem. Top z plasterkami gruszki, następnie orzechy włoskie i pancetta.