Sałatka Wiejska
Sałatka wiejska może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka gruszki, roquefort, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka wiejska, Wiejska Sałatka Ziemniaczana, oraz Wiejska Sałatka Ryżowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozerwij cykorię na kawałki wielkości kęsa.
Umieścić w dużej salaterce, przykryć papierowym ręcznikiem i przechowywać w lodówce.
Gruszkę obrać i pokroić w kostkę.
Umieść kostki w małej misce i wymieszać z sokiem z cytryny. Odstawić.
Na małej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące i złoty, o 5 protokół.
Odcedzić boczek na papierowym ręczniku. Wyrzucić tłuszcz boczku i wytrzeć patelnię.
Dodać orzechy włoskie na patelni i tosty na małym ogniu, często mieszając, tylko do momentu, gdy zaczną wydzielać olej, o 2 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Przygotować dressing: w małej misce, ubić sól, ocet i musztardę z pieprzem. Stopniowo dodawać olej i ubijać aż do emulgowania. Odstawić.
Wlać dressing na cykorii i wrzucić do herbu. Sałatkę podzielić na 4 talerze i posypać boczkiem, gruszką, orzechami włoskimi i serem Roquefort.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;