Przepis Fajita Sałatka warstwowa jest gotowy w około 2 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. Na 2,32 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sezonowane paski wołowiny, klasyczną mieszankę sałaty lodowej, paski z piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Fajita, Sałatka Fajita Wieprzowa, oraz Sałatka Fajita Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W szklanym naczyniu do pieczenia 13x9 cali (3-quart), sałata warstwowa, kurczak i wołowina; naciśnij lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Sałata
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
2
Warstwa guacamole, papryka, cebula i 1 szklanka sera na wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Hot Dogi, Grillowane
Ser
Cebula
Wołowina
3
Śmietanę posmarować serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Ser
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Posypać pomidorami i pozostałym 1 szklanką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Ser
5
Okładka; przechowywać w lodówce około 2 godzin do mieszania smaków.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.