Sałatka Tilapia Z Jabłkami I Migdałami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki Tilapia z jabłkami i migdałami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten przepis służy 25 i kosztuje 86 centów za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka oliwy z oliwek, sok z limonki, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Spróbuj Tilapia Z Migdałami, Tilapia z prażonymi migdałami i zielonymi oliwkami, oraz Kalafior, Jabłka I Migdały dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 2 łyżki oleju w patelni nonstick na średnim ogniu. Tilapię doprawić łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu. Gotować w partiach aż gotowane przez, 2 do 3 minut na stronę (dodając więcej oleju na patelni, jeśli to konieczne).
Ostudzić, a następnie rozbić na kawałki.W międzyczasie w misce ubijamy sok z limonki, musztardę, miód, pozostały olej i łyżeczkę soli i pieprzu.
Dodać rukolę, endywia, jabłko, i migdały i wrzucić; top z tilapia.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.