Sałatka szpinakowa z kostkami gorącej Salami
Sałatka szpinakowa z gorącymi kostkami Salami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 187 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, salami, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Salami & Szpinak Stromboli, Salami i szpinak Stromboli, oraz Makaron Salami, Feta i szpinak.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać salami i gotować, aż skwierczeć i rumiane, 2 do 3 protokół.
Zdjąć z ognia. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć i odstawić salami, pozostawiając wytopiony tłuszcz.
Dodać musztardę, miód, ocet, sól, pieprz i pozostałą 1 łyżkę oleju i ubić razem, tworząc cienką emulsję.
Dodać cebulę i salami i powrócić do średniego ciepła. Gotować tylko do cebuli więdną, o 1 minutę. Szpinak podzielić między talerze.
Wlać gorący sos salami na zieleni.
Podawać z jajkami, posiekane, w razie potrzeby.Wskazówka: przy nieobciętej obudowie całe salami może trwać miesiące, jeśli jest przechowywane w chłodnej temperaturze pokojowej. Po przecięciu można go przechowywać w lodówce do 2 tygodni, jeśli jest szczelnie opakowany.