Sałatka ryżowa, fasolowa i szpinakowa
Sałatka z ryżu, fasoli i szpinaku wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście szpinaku, zmielony cynamon, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka ze szpinakiem i białą fasolą, Sałatka Z Fasoli Pinto I Szpinakiem, oraz Sałatka ze szpinakiem i zieloną fasolą.
Instrukcje
Rozgrzać duży rondel pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj kiełbasę i czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodać bulion i kolejne 8 składników (bulion przez fasolę); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Mieszankę kiełbasy i ryżu połączyć w misce; przykryć i schłodzić. Pozostałe składniki wymieszać z sałatką tuż przed podaniem.