Sałatka z makaronem z owocami morza Dla tłumu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 16 i kosztuje 1,16 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. 40 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka selera, dressing, tuńczyk wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Łatwa Sałatka z makaronem Dla tłumu, Pikantna meksykańska Sałatka z makaronem Dla tłumu, oraz Sałatka Z Makaronem Cytrynowo-Warzywnym (Wielkość Tłumu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
3
W dużej misce wrzucić ugotowany makaron, seler i zieloną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
Zielona Cebula
Seler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wymieszać w sosie francuskim, sosie tysiąca wysp i majonezie. Złóż tuńczyka i krewetki. Przykryć i schłodzić w lodówce co najmniej 3 godziny.