Sałatka Jęczmienna Z Migdałami I Morelami
Sałatka jęczmienna z migdałami i morelami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, olej canolan, jogurt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Sałatka pietruszkowa z migdałami i morelami, Sałatka z kurczakiem z Bok Choy, migdałami i morelami, oraz Zdrowa Sałatka z komosy ryżowej z morelami i migdałami.
Instrukcje
Jęczmień opłukać na drobnym sitku. Doprowadzić wodę do wrzenia w ciężkim rondlu. Wymieszaj jęczmień i wróć do wrzenia. Przykryj i zmniejsz ciepło. Gotować na wolnym ogniu do wchłonięcia wody, Około 45 do 50 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Wlać olej do małej patelni i umieścić na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i podsmażyć na złoty kolor.
W naczyniu do serwowania połączyć jęczmień, cebulę, morele, migdały i pietruszkę. Rzucaj.
W małej misce wymieszaj jogurt, miód, sok z cytryny, cynamon, kurkumę, sól i gałkę muszkatołową.
Wlać mieszaninę jęczmienia i dobrze wymieszać.
Podawać w temperaturze pokojowej.