Sałatka geoducka z grzybami

Sałatka geoducka z grzybami
Geoduck i sałatka z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 59 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę rzymską, ostry sos, małż geoduck i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 1 minuta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Placki borowikowe z sałatką grzybową i szczypiorkiem"śmietana", Mushroom N ' Salad, oraz Sałatka Z Pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby ugotować geoduck, wyjmij syfon (część szyjkową) z muszli. Doprowadzić do wrzenia średni garnek osolonej wody, dodać geoduck i gotować przez około 20 sekund. Natychmiast zanurzyć w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić i usunąć zewnętrzną skórę i wyrzucić.
3
Pokroić na pół wzdłuż i cienko pokroić na ukosie (im cieńsze, tym lepiej, ponieważ marynuje się i nabiera więcej smaku). W misce ze stali nierdzewnej wymieszaj ze sobą przygotowany geoduck, cebulę i grzyby. Przykryć i odstawić do lodówki na około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W małej misce dodać olej, ocet winny ryżowy i musztardę i dobrze połączyć. Przyprawę wyregulować solą i pieprzem, do smaku. W tym momencie ostrożnie dodaj ostry sos do własnych upodobań. (Pamiętaj, im więcej dodasz, tym cieplej.) Aby zakończyć, dodać trochę sosu do sałatki geoduck i pozostawić do marynowania przez kolejne 20 minut w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wrzucić posiekaną sałatę rzymską, szczypiorek, kolendrę i mango w misce i top z sałatką geoduck.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 1 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn