S ' mmoralist

S ' mmoralist
S ' mmoralist wymaga około 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 1013 kalorii, 8G białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz sól, ekstrakt waniliowy, półsłodka czekolada i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj S ' mmoralist dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miejsce 1/2 szklanki wody w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Posypać żelatynę; odstawić, aż żelatyna zmięknie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
3
Linia 8x8x2-calowe szklane naczynie do pieczenia z folią, pozostawiając zwis.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Posypać 2 łyżki cukru pudru folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Połączyć pozostałe 3/4 szklanki wody, 2 szklanki cukru i 6 łyżek syropu kukurydzianego w dużym rondlu. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Gotuj bez mieszania, aż termometr zarejestruje 110°, czasami wirując patelnię i szczotkując boki mokrą szczotką do ciasta, około 14 minut (czas zależy od wielkości patelni). Wymieszać pozostałe 6 łyżek syropu kukurydzianego i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
WaniliaWanilia
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
6
Przenieść mieszankę cukru do wytrzymałego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
7
Dodać mieszaninę żelatyny. Beat na niskiej prędkości, aż mieszanina stanie się nieprzezroczysta, około 5 minut. Ubijaj średnio-wysoko, aż mieszanina ostygnie i utworzy miękkie białe szczyty, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
8
Rozprowadzić równomiernie w przygotowanym naczyniu. Wsypać 2 łyżki cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 8 godzin, aby ustawić (pianka będzie miękka). Przykryć; przechowywać w lodówce. (Można dokonać 2 dni wcześniej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
1
Używając miksera elektrycznego, ubij masło w średniej misce, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać cukier; ubijać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
3
Dodać mąkę, kakao w proszku i sól; ubić tylko do wymieszania, dodając wodę przez łyżeczki do herbaty, jeśli mieszanina jest zbyt sucha. Uformuj ciasto w kulkę; spłaszcz na prostokąt. Owinąć w folię i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
SólSól
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Rozgrzej piekarnik do 163°. Linia duża obramowana blacha do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do prostokąta o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Ciasto pokroić w prostokąty 2x4-calowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
Przenieś prostokąty na przygotowany arkusz.
8
Piec, aż nadmuchane i zaczyna pękać, o 9 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przenieś pliki cookie do szafy do ostygnięcia (pliki cookie staną się ostre, gdy ostygną).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
10
Linia inny duży obramowany blachy do pieczenia z pergaminem. Czekoladę wymieszać w podwójnym kotle na ledwo gotującej się wodzie, aż stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
Rozprowadzić na pergaminie na przygotowanym arkuszu. Uruchom widelec w górę iw dół długości czekolady, tworząc grzbiety. Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut. Rozbij czekoladę na duże nieregularne kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Umieść 1 ciastko na każdym z 6 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
13
Pokrój piankę na sześć prostokątów o wymiarach 2x4 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
14
Przełożyć pianki na arkusz folii. Za pomocą palnika, brązowe szczyty pianek. Odwróć 1 piankę, brązową stroną w dół, na szczycie każdego ciastka. Brązowy wierzch i boki pianek na ciastkach. Ułóż kawałki czekolady dekoracyjnie na piance i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn