Słomki do sera cytrynowo-pieprzowego
Słomki z serem cytrynowo-czarnym wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Na 42 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś grubo zmielony pieprz, ciasto francuskie, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Słomki do sera cytrynowo-pieprzowego, Słomki z serem Cheddarowo-czarnym sezamowym, oraz Tuńczyk z czarnym pieprzem, karczochami i cytryną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. rozłóż arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej.
Połącz ser, skórkę i pieprz w małej misce.
Posypać mieszaninę ponad połowę arkusza ciasta, pozostawiając 1/4-calowy granicy. Złóż drugą połowę na mieszaninie sera. Mąka wałek do ciasta i roll ciasto do 14-na-7-calowy prostokąt.
Pokrój poprzecznie na 3/8-calowe paski.
Przekręć każdy pasek 4 lub 5 razy.
Ułożyć na 2 blachach do pieczenia, naciskając na końce, aby paski były skręcone.
Piec na złoty kolor (obracać patelnie w połowie), 11 do 13 protokół.
Ostudzić na patelni przez 2 minuty.
Wyjąć słomki; odstawić do całkowitego ostygnięcia. (Słomki do sera będą przechowywane przez kilka dni w szczelnym pojemniku.)