Słodko-kwaśne świąteczne klopsiki Connie
Słodko-kwaśne świąteczne klopsiki Connie to bezmleczne przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, skrobia kukurydziana, ocet i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 10%. Spróbuj Słodko-kwaśne klopsiki (orientalne słodko-kwaśne klopsiki), Słodko-kwaśna papryka i oliwa Christmas Party Dip, oraz Klopsiki Słodko-Kwaśne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Ubij jajko i wodę w misce; dodaj zmieloną wołowinę, bułkę tartą, sól i czarny pieprz do jaj i dokładnie wymieszaj. Uformuj mieloną mieszaninę wołowiny w klopsiki wielkości kęsa; umieść klopsiki w dużym naczyniu do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż klopsiki są rumiane i nie Różowy wewnątrz, 25 do 30 protokół.
Wymieszaj ketchup, bulion wołowy i ocet w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku.
Połącz brązowy cukier i skrobię kukurydzianą w małej misce i wymieszać mieszankę brązowego cukru do mieszaniny ketchupu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, i mieszać, aż sos zgęstnieje i bulgotanie i brązowy cukier rozpuszcza, o 5 protokół.
Do sosu dodajemy klopsiki, mieszamy aż do obtarcia i podajemy.