Słodkie Tartaletki Cebulowe

Słodkie Tartaletki Cebulowe
Słodkie Tartlets cebulowe może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 122 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę zupy golden onion, cebulę vidalian, ser Monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tartaletki Cebulowe, Tartaletki Z Dżemem Cebulowym, oraz Karmelizowane Tartaletki Cebulowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Masło rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać cebulę i gotować na złoty kolor. Odstawić do ostygnięcia. Rozwiń ciasto ciasto 1 na raz. Użyj okrągłego noża o średnicy 2,5 cala i wytnij jak najwięcej rund (około 14 do 16), zachowując resztki powtórz z drugim ciastem. Zbierz złom ciasta i wyciąć tyle rund, ile potrzeba, aby w sumie 24. Dopasuj okrągłe ciasto do filiżanek mini muffin pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
4
Wstawić do piekarnika i piec przez 10 do 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć i odstawić na bok. W małej miseczce ubijamy jajko, pół na pół, mieszankę z zupą cebulową i drobnymi ziołami. Odstawić. Cebulę podzielić między łupiny tartlet, po około 1/2 łyżeczki każda. Wymieszać mieszaninę jaj i wypełnić tartlets przykryć cebulę.Na wierzchu 1/2 łyżeczki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Muszle TartletMuszle Tartlet
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Piec przez 45 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn