Słodki i pikantny Chard szwajcarski

Słodki i pikantny Chard szwajcarski
Słodka i pikantna Szwajcarska Chard może być tylko przystawką, której szukasz. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Pikantny Chard Szwajcarski, Pikantny Szwajcarski Chard & Beans, oraz Pikantna zupa z soczewicy i boczku szwajcarskiego są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Ugotować posiekane łodygi chard, cebulę i imbir w gorącym oleju, aż zaczną mięknąć; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj posiekane liście chard na patelni;zmniejszyć ogień do niskiej. Kontynuuj gotowanie, aż liście zwiędną, o 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Skropić syrop klonowy na mieszaninę; wymieszać, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
4
Zdjąć z ognia i podawać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn