Ręcznie tłuczone fasolki Pinto z serem

Ręcznie tłuczone fasolki Pinto z serem
Need a bezglutenowe i wegańskie danie główne? Ręcznie Puree z fasoli Pinto z serem może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 18g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, ząbek czosnku, fasolkę pinto i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej kukurydziany, można śledzić to danie główne z Cytrynowy Tort Szyfonowy Z Kremem Malinowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Best Darn Pot Of Beans EVER-Homestyle Pinto Beans W / A opcja szybkowaru, Fasola Pinto, oraz Serowe Fasolki Pinto.

Instrukcje

1
Fasolę umieścić w dużym dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj 10 szklanek wody, zieloną cebulę i 1 łyżkę smalcu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć częściowo, i gotować na wolnym ogniu, aż fasola są po prostu miękkie, o 55 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
FasolaFasola
WodaWoda
SmalecSmalec
3
Wymieszać w 1 łyżeczce drobnej soli morskiej. Przykryć częściowo i nadal gotować na wolnym ogniu, aż fasola będzie bardzo miękka, dodając więcej wody przez kubki, jeśli poziom wody spadnie poniżej górnej części fasoli, o 20 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Morska DrobnaSól Morska Drobna
FasolaFasola
WodaWoda
4
Ciepło Pozostałe 1/3 szklanki smalcu w dużej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj białą cebulę i smażyć, aż zacznie brązowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula BiałaCebula Biała
6
Dodać czosnek; wymieszać 1 minutę. Za pomocą szczeliny łyżka, przenieść fasolę na patelnię. Mash z masher ziemniaków do grubego, grudki puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
ZiemniakZiemniak
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
7
Wymieszać w wystarczającej ilości płynu do gotowania fasoli (około 1/2 szklanki), aby zwilżyć.
8
Wymieszać z serem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Fajne 30 minut. Fasola przykryć i płyn oddzielnie i przechowywać w lodówce. Rozgrzej fasolę na małym ogniu, mieszając w płynie do gotowania fasoli o 1/4 garści, jeśli jest sucha.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SerSer
FasolaFasola
9
Fasolę podawać na ciepło z tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
FasolaFasola
10
* Jasnożółty, półmiękki, łagodny ser, który różni się od dojrzewającego hiszpańskiego sera o tej samej nazwie. Zastąp łagodny cheddar, Monterey Jack lub Muenster.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
SerSer
MuensterMuenster
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia47
Magazyn