Różowy Szampański Tort Warstwowy

Różowy Szampański Tort Warstwowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj różowego ciasta z szampanem. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Sylwester. Mieszanka białek, cukru pudru, jadalnych różowych pereł i / lub jadalnego różowego brokatu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Różowy Tort Z Szampanem, Ciasto Z Różową Lemoniadą, oraz Ciasto Z Różową Lemoniadą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Spray DNA i boki dwóch 8-lub 9-calowe okrągłe patelnie ciasto z pieczenia sprayu z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W dużej misce, wymieszać razem ciasto wymieszać i 1 1/4 szklanki szampana.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzampanSzampan
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać olej, białka i kolor żywności; ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
4
Wlać do patelni.
5
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy. Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Usuń ciasta z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
7
W średniej misce, ubić składniki lukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Na talerzu do serwowania umieść 1 warstwę ciasta, zaokrągloną stroną w dół. Mróz górnej warstwy ciasta. Wierzch z drugą warstwą, zaokrąglony bok do góry. Strona mrozu i wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Posypać dekoracjami. Przechowywać luźno przykryte.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn