Rzepa Pieczona Z Masłem Miodowym
Prażona rzepa z masłem miodowym jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Idź do sklepu i odebrać masło, pieprz, miód, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 34%. Podobne przepisy to Pieczona rzepa i gruszki z Rozmarynowo-miodową mżawką, Pieczona mała rzepa z masłem Miso i smażonymi jajkami, oraz Rzepa Glazurowana Miodem.
Instrukcje
Masło i miód umieścić w szklanej miarce. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 40 do 45 sekund lub do stopienia. Mieszać do wymieszania.
Rzepy umieścić na blasze wyłożonej folią aluminiową; posypać solą i pieprzem.
Skropić masłem, podrzucając do płaszcza.
Piec w 400 przez 30 do 35 minut lub do złotego koloru.
Rzepa przelać do miski do serwowania; wlać nagromadzony płyn do rzepy. Wrzucić rzepy z pietruszką.