Rzepa Fińska
Rzepa Fińska wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 6G białka, oraz 30 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni skandynawskiej. Mieszanka soli, ciężka śmietana do ubijania, płatki kukurydziane płatki zbożowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Kalafior Fiński, Krescencje Fińskie, oraz Fińskie Ciasto Mięsne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni (175 stopni C).
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać rzepy; gotować do miękkości, ale nadal twarde.
W dużej misce dodaj rzep, masło, sól, śmietanę, jajka, brązowy cukier i 1 szklankę płatków kukurydzianych. Zmiksować, aż dobrze wymieszać.
Wlać do naczynia żaroodpornego 2 quart, posypać pozostałymi 2 łyżkami pokruszonych płatków kukurydzianych.
Piec przez 45 do 50 minut.