Ryż z koprem włoskim i złotymi rodzynkami może być tylko przystawką, której szukasz. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 371 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, średnie, złote rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pierś z indyka faszerowana kiełbasą, koprem i złotymi rodzynkami, Chleb kukurydziany z nasionami kopru włoskiego, suszoną żurawiną i złotymi rodzynkami, oraz Ryż Chardonnay ze złotymi rodzynkami.
Instrukcje
1
Cebulę i koper włoski ugotować z rodzynkami, nasionami kopru włoskiego, 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w oleju w 4-ćwiartkowym ciężkim rondlu na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru Włoskiego
Rodzynki
Koper Włoski
Pieprz
Cebula
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać ryż i gotować, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
3
Dodać wodę i doprowadzić do energicznego wrzenia. Szczelnie przykryć i gotować na małym ogniu, niezakłócony, aż do wchłonięcia wody, o 22 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
4
Zdjąć z ognia.
5
Zdejmij pokrywę i połóż czysty ręcznik kuchenny na patelni, a następnie wymień pokrywę.