Ryż Wołowo - Taco Z Fasolą Refried
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj ryżu wołowego taco z fasolą Refried. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 359 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje $1.8 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ryż instant, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Wegetariańska fasola Refried na noc Taco, Burritos z fasoli i ryżu, oraz Prażone Brukselka Przepis Z Refried Masło Fasola I Ryż.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużym rondlu; dodaj połowę przyprawy taco. Doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia. Wymieszać z ryżem; przykryć i odstawić na 5 minut. Wymieszać z sosem pomidorowym.
Gotować mięso w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Odcedzić; odstawić mięso na patelnię. Wymieszać z pozostałą przyprawą taco.
Rozłóż połowę mieszanki ryżu na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Fasolę rozprowadzić równomiernie na mieszance ryżowej, na wierzchu polać mieszanką wołową i połową sera.
Pozostałą mieszankę ryżową rozprowadzić na serze; na wierzch wymieszać z pozostałym serem.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut lub do rozpuszczenia sera.