Ryż Szafranowy
Ryż szafran może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, nitki szafranowe, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj ryż szafranowy lub ryż kesar, jak zrobić ryż szafranowy, Sekretny składnik (szafran): szafran i pomarańczowy pilaw ryżowy z Orzo i orzeszkami pinii, oraz Ryż Szafranowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu lub garnku roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę mieszając w ryżu płaszcz z masłem.
Wlać bulion z kurczaka, szafran, sól i pieprz. Podnieś ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, obrócić ogień na niski i gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut.
Przed podaniem zdjąć pokrywkę i puch widelcem.