Ryż Szafranowo-Imbirowy Z Tajską Czerwoną Zupą Curry

Przepis Szafranowo-imbirowy ryż z tajską czerwoną zupą Curry jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 495 kalorii, 28g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 5,43 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka soli koszernej, tajska zupa curry, mieszanka grzybów dla smakoszy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać ryż jaśminowy można śledzić to danie główne z Wegański Pudding Ryżowy Migdałowy jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tajskie czerwone Curry z warzywami, Pikantne Wegańskie Tajskie Kokosowe czerwone Curry z ryżem kokosowo-szafranowym, oraz Czerwone Curry, mleko kokosowe i tajska zupa z makaronem ryżowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ryż: doprowadzić 2 szklanki bulionu warzywnego i następnie 4 składniki do wrzenia w średnim rondlu na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 15 do 18 minut lub aż płyn jest wchłaniany i ryż jest miękki.
Przygotuj zupę: obrać krewetki; devein, w razie potrzeby.
Mleko kokosowe i kolejne 3 składniki zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj krewetki, groszek, i grzyby. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 do 6 minut lub po prostu aż krewetki skręcić różowy i warzywa są przetargu.
Łyżka ryżu do misek. Top z zupą, i posypać kolendrą. Doprawić solą do smaku.