Ryż Smażony Kurkumą Bez Soi
Przepis wolny od Soi kurkuma smażony ryż jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz ryż basmati, ząbek czosnku, mieloną kurkumę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażony Ryż Bezglutenowy, Ryż Smażony Bez Winy, oraz Ryż smażony bez ziarna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj ryż, aż będzie ugotowany, ale nie za miękki. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.W międzyczasie cebulę i czosnek posiekać i podsmażyć na 1 łyżce oleju. Użyj wok, lub nonstick rondel, który pomieści cały ryż, plus możliwość mieszania go.
Dodać ryż, gdy cebula zmięknie i posypać kurkumę na nim. Wymieszaj ostrożnie i powoli, aby ryż nie został zbyt rozbity.
Dodać drugą łyżkę oleju i smażyć przez pięć minut.