Ryż Nerkowca

Ryż Nerkowca
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Ryż nerkowca może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę serrano, zieloną cebulę, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ryż Nerkowca, Pilaf Ryżowy Nerkowca, oraz Ryż Cytrynowo-Nerkowcowy.

Instrukcje

1
Niegotowany ryż sushi umieścić na sitku o drobnych oczkach. Spłucz pod zimną wodą, mieszając ryż, aż woda będzie czysta (około 30 sekund).
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
2
Połącz ryż, wodę i sól w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut. Odkryć i puch ryżu. Wymieszać w nerkowce, zielona cebula, kolendra, Serrano pieprz, i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serrano PepperSerrano Pepper
Zielona CebulaZielona Cebula
KolendraKolendra
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
OcetOcet
RyżRyż
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn