Ryż Basmati z letnią sałatką warzywną

Ryż Basmati z letnią sałatką warzywną
Ryż Basmati z letnią sałatką warzywną to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 336 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać wstążki marchewkowe, ryż basmati, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Ryżowo-Warzywna Basmati, Ryż Basmati Ze Słodką Cebulą I Letnimi Ziołami, oraz Ryż Basmati ze słodką cebulą i letnimi ziołami.

Instrukcje

1
Pulse pierwsze 4 składniki w blenderze dopołączyć; doprawić solą i pieprzem.Po uruchomieniu blendera powoli skropić olejem.Proces dressing aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Umieścić pozostałe składniki w dużym worku; mżawka z 3 łyżki sosu i tossto płaszcz. Przekaż pozostały opatrunek, aby nie mżeć.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn