Ryż Basmati Z Dyni
Squash ryż Basmati jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 15 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ryż basmati, masło, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Squash curry i ryż Basmati, Basmati i Dziki Ryż na Acorn Squash z duszonych warzyw, oraz Ryż Basmati z prażonym koprem włoskim, papryką, cukinią i kabaczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu roztopić masło.
Dodać kminek i nasiona gorczycy i gotować na dużym ogniu, aż nasiona gorczycy zaczną pop, o 30 sekund.
Dodać ryż i pokrojoną w kostkę dynię i wymieszać z masłem.
Dodać wodę i sól i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na bardzo małym ogniu, aż squash jest miękka i woda jest całkowicie wchłaniany, o 15 protokół.
Wyjąć z ognia i odstawić ryż pod przykryciem na 5 minut. Ryż napełnij widelcem i podawaj od razu.