Ryby Vinaigrette wymaga około 2 godziny i 18 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 40,86 zł / porcja. To danie główne ma 4717 kalorii, 367g białka, oraz 356g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ryby Vinaigrette, Pea mash & mint vinaigrette do podania z rybą, oraz Gotowane Filety Rybne Z Pomidorowym Winegretem.
Instrukcje
1
Połączyć wodę, ocet 1/4 szklanki, 1/4 szklanki soku z cytryny, ziarna pieprzu i liść laurowy w dużej patelni i podgrzać do temperatury tuż poniżej wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać filety rybne i kłusować 5-7 minut, aż skończy się, obracając raz; nie pozwól, aby płyn się zagotował.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
3
Odcedzić i schłodzić, odrzucając liść laurowy i ziarna pieprzu.Dodać sos vinaigrette łącząc oliwę z oliwek, 3 tbs ocet, 3 tbs sok z cytryny, skórka z cytryny, cebula, kapary, pietruszka, estragon, sól i pieprz w słoiku i wstrząsając energicznie.Połamać rybę na kawałki i umieścić w misce; zalać sosem rybę, przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2-4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Srebrne Nonpareile
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Słonina Wieprzowa
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.