Ryby Vinaigrette

Ryby Vinaigrette
Ryby Vinaigrette wymaga około 2 godziny i 18 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 40,86 zł / porcja. To danie główne ma 4717 kalorii, 367g białka, oraz 356g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ryby Vinaigrette, Pea mash & mint vinaigrette do podania z rybą, oraz Gotowane Filety Rybne Z Pomidorowym Winegretem.

Instrukcje

1
Połączyć wodę, ocet 1/4 szklanki, 1/4 szklanki soku z cytryny, ziarna pieprzu i liść laurowy w dużej patelni i podgrzać do temperatury tuż poniżej wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać filety rybne i kłusować 5-7 minut, aż skończy się, obracając raz; nie pozwól, aby płyn się zagotował.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
3
Odcedzić i schłodzić, odrzucając liść laurowy i ziarna pieprzu.Dodać sos vinaigrette łącząc oliwę z oliwek, 3 tbs ocet, 3 tbs sok z cytryny, skórka z cytryny, cebula, kapary, pietruszka, estragon, sól i pieprz w słoiku i wstrząsając energicznie.Połamać rybę na kawałki i umieścić w misce; zalać sosem rybę, przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2-4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Podawać schłodzone.

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki1porcja startego parmezanu1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych1porcja startego parmezanu1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych1 szklanka złotych rodzynek, grubo zmielonych907papryka habanerodorsz lub 2 funty morszczuka lub 2 funty plamiaka lub 2 funty filetów rybnych z witlinka, bez skóry i bez kościdorsz lub 2 funty morszczuka lub 2 funty plamiaka lub 2 funty filetów rybnych z witlinka, bez skóry i bez kości907papryka habanerofilety z dorsza, morszczuka, plamiaka lub witlinka, bez skóry i bez kościfilety z dorsza, morszczuka, plamiaka lub witlinka, bez skóry i bez kości2Spód: okruszki z herbatników grahamMafaldi Fresh jeśli to możliweMafaldi Fresh jeśli to możliwe2Spód: okruszki z herbatników grahamMafaldi Fresh jeśli to możliweMafaldi Fresh jeśli to możliwe1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży estragon lub 1⁄2 łyżeczki suszonego estragonuświeży estragon lub 1⁄2 łyżeczki suszonego estragonu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży estragon lub 1/2 łyżeczki suszonego estragonuświeży estragon lub 1/2 łyżeczki suszonego estragonu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone3Spód: okruszki z herbatników grahamkrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone1cytryna, skórka, Startacytryna, skórka, Starta1cytryna, skórka, Startacytryna, skórka, Starta1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2Spód: okruszki z herbatników grahamcebula, pokrojona w kostkę bardzo drobnacebula, pokrojona w kostkę bardzo drobna2Spód: okruszki z herbatników grahamcebula, pokrojona w kostkę bardzo drobnacebula, pokrojona w kostkę bardzo drobna0warzywo (np. szpinak)rzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala0warzywo (np. szpinak)rzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala6Pęczek ziół: świeża kolendra, majeranek lub oregano i tymianekPęczek ziół: świeża kolendra, majeranek lub oregano i tymianek1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet estragonowyocet estragonowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet estragonowyocet estragonowy3Spód: okruszki z herbatników grahamocet estragonowyocet estragonowy7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 18 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn