Ryby Vinaigrette

Ryby Vinaigrette
Ryby Vinaigrette wymaga około 2 godziny i 18 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 40,86 zł / porcja. To danie główne ma 4717 kalorii, 367g białka, oraz 356g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ryby Vinaigrette, Pea mash & mint vinaigrette do podania z rybą, oraz Gotowane Filety Rybne Z Pomidorowym Winegretem.

Instrukcje

1
Połączyć wodę, ocet 1/4 szklanki, 1/4 szklanki soku z cytryny, ziarna pieprzu i liść laurowy w dużej patelni i podgrzać do temperatury tuż poniżej wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać filety rybne i kłusować 5-7 minut, aż skończy się, obracając raz; nie pozwól, aby płyn się zagotował.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
3
Odcedzić i schłodzić, odrzucając liść laurowy i ziarna pieprzu.Dodać sos vinaigrette łącząc oliwę z oliwek, 3 tbs ocet, 3 tbs sok z cytryny, skórka z cytryny, cebula, kapary, pietruszka, estragon, sól i pieprz w słoiku i wstrząsając energicznie.Połamać rybę na kawałki i umieścić w misce; zalać sosem rybę, przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2-4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Podawać schłodzone.

Składniki

1ignam, obrany i pokrojony w grube klinyignam, obrany i pokrojony w grube kliny11 łyżka suszonego oregano3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon11 łyżka suszonego oregano3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedorsz lub 2 funty morszczuka lub 2 funty plamiaka lub 2 funty filetów rybnych z witlinka, bez skóry i bez kościdorsz lub 2 funty morszczuka lub 2 funty plamiaka lub 2 funty filetów rybnych z witlinka, bez skóry i bez kości907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefilety z dorsza, morszczuka, plamiaka lub witlinka, bez skóry i bez kościfilety z dorsza, morszczuka, plamiaka lub witlinka, bez skóry i bez kości22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuMafaldi Fresh jeśli to możliweMafaldi Fresh jeśli to możliwe22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuMafaldi Fresh jeśli to możliweMafaldi Fresh jeśli to możliwe1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży estragon lub 1⁄2 łyżeczki suszonego estragonuświeży estragon lub 1⁄2 łyżeczki suszonego estragonu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży estragon lub 1/2 łyżeczki suszonego estragonuświeży estragon lub 1/2 łyżeczki suszonego estragonu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedo smarowania wkładkido smarowania wkładki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedo smarowania wkładkido smarowania wkładki32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudo smarowania wkładkido smarowania wkładki1cytryna, skórka, Startacytryna, skórka, Starta1cytryna, skórka, Startacytryna, skórka, Starta1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzucebula, pokrojona w kostkę bardzo drobnacebula, pokrojona w kostkę bardzo drobna22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzucebula, pokrojona w kostkę bardzo drobnacebula, pokrojona w kostkę bardzo drobna0Batoniki toffi Heath1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie0Batoniki toffi Heath1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie6kości kurczaka z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydełka itp.)kości kurczaka z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydełka itp.)1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet estragonowyocet estragonowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet estragonowyocet estragonowy32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuocet estragonowyocet estragonowy7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegruby wędzony boczek pokrojony w kostkęgruby wędzony boczek pokrojony w kostkę

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 18 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn