Ryby Vinaigrette

Ryby Vinaigrette
Ryby Vinaigrette wymaga około 2 godziny i 18 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 40,86 zł / porcja. To danie główne ma 4717 kalorii, 367g białka, oraz 356g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ryby Vinaigrette, Pea mash & mint vinaigrette do podania z rybą, oraz Gotowane Filety Rybne Z Pomidorowym Winegretem.

Instrukcje

1
Połączyć wodę, ocet 1/4 szklanki, 1/4 szklanki soku z cytryny, ziarna pieprzu i liść laurowy w dużej patelni i podgrzać do temperatury tuż poniżej wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać filety rybne i kłusować 5-7 minut, aż skończy się, obracając raz; nie pozwól, aby płyn się zagotował.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
3
Odcedzić i schłodzić, odrzucając liść laurowy i ziarna pieprzu.Dodać sos vinaigrette łącząc oliwę z oliwek, 3 tbs ocet, 3 tbs sok z cytryny, skórka z cytryny, cebula, kapary, pietruszka, estragon, sól i pieprz w słoiku i wstrząsając energicznie.Połamać rybę na kawałki i umieścić w misce; zalać sosem rybę, przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2-4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podawać schłodzone.

Składniki

1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki12 łyżeczki czosnku w proszku3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon12 łyżeczki czosnku w proszku3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon3 łyżki musztardy, najlepiej Dijon9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.dorsz lub 2 funty morszczuka lub 2 funty plamiaka lub 2 funty filetów rybnych z witlinka, bez skóry i bez kościdorsz lub 2 funty morszczuka lub 2 funty plamiaka lub 2 funty filetów rybnych z witlinka, bez skóry i bez kości9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filety z dorsza, morszczuka, plamiaka lub witlinka, bez skóry i bez kościfilety z dorsza, morszczuka, plamiaka lub witlinka, bez skóry i bez kości23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMafaldi Fresh jeśli to możliweMafaldi Fresh jeśli to możliwe23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaMafaldi Fresh jeśli to możliweMafaldi Fresh jeśli to możliwe1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży estragon lub 1⁄2 łyżeczki suszonego estragonuświeży estragon lub 1⁄2 łyżeczki suszonego estragonu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży estragon lub 1/2 łyżeczki suszonego estragonuświeży estragon lub 1/2 łyżeczki suszonego estragonu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone1cytryna, skórka, Startacytryna, skórka, Starta1cytryna, skórka, Startacytryna, skórka, Starta1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calacebula, pokrojona w kostkę bardzo drobnacebula, pokrojona w kostkę bardzo drobna23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calacebula, pokrojona w kostkę bardzo drobnacebula, pokrojona w kostkę bardzo drobna0Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)0Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)6Pęczek ziół: świeża kolendra, majeranek lub oregano i tymianekPęczek ziół: świeża kolendra, majeranek lub oregano i tymianek1Batoniki toffi Heathsól do obramowania szkłasól do obramowania szkła1Batoniki toffi Heathsól do obramowania szkłasól do obramowania szkła591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet estragonowyocet estragonowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet estragonowyocet estragonowy33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaocet estragonowyocet estragonowy7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 18 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn