Ryba ziemniaczana Jay ' s z salsą Mango

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ryby z ziemniakami Jay ' s z Salsan Mango. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Na $5.69 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, sok z limonki, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 4 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak z makadamia z salsą Mango, Salsan i łosoś z papryką Mango, oraz Kurczak Kokosowy Z Salsą Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim naczyniu wymieszać ziemniaki instant, skórkę z limonki, cayenne, 2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu. Jajka ubić w innym naczyniu. W trzecim naczyniu doprawić mąkę solą i czarnym pieprzem. Każdy filet rybny zanurzyć w przyprawionej mące, zanurzyć w jajkach, a następnie całkowicie zalać mieszaniną ziemniaków.
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać około 1/2 cala oleju roślinnego. Gdy olej jest gorący, umieść rybę zakrzywioną bokiem w dół na patelni; gotować, aż złoty kolor i chrupiące, 3 do 4 protokół. Włączyć i gotować, aż złoty z drugiej strony, o 3 więcej minut. Top z salsą i więcej kolendry.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.