Ryba ziemniaczana Jay ' s z salsą Mango

Ryba ziemniaczana Jay ' s z salsą Mango
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ryby z ziemniakami Jay ' s z Salsan Mango. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Na $5.69 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz cayenne, sok z limonki, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 4 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak z makadamia z salsą Mango, Salsan i łosoś z papryką Mango, oraz Kurczak Kokosowy Z Salsą Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkim naczyniu wymieszać ziemniaki instant, skórkę z limonki, cayenne, 2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu. Jajka ubić w innym naczyniu. W trzecim naczyniu doprawić mąkę solą i czarnym pieprzem. Każdy filet rybny zanurzyć w przyprawionej mące, zanurzyć w jajkach, a następnie całkowicie zalać mieszaniną ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Filety RybneFilety Rybne
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
2
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać około 1/2 cala oleju roślinnego. Gdy olej jest gorący, umieść rybę zakrzywioną bokiem w dół na patelni; gotować, aż złoty kolor i chrupiące, 3 do 4 protokół. Włączyć i gotować, aż złoty z drugiej strony, o 3 więcej minut. Top z salsą i więcej kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zdjęcia Tina Rupp

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 4 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn