Fish And Chips to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 367 kalorii, 19g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, piwo, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), Ryba popijana piwem (ryba z frytkami), oraz Ryba z frytkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozmrozić ryby, jeśli są zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Pokroić na kawałki 3x2 cala. Ryby opłucz i osusz papierowymi ręcznikami. Przykryć i przechowywać w lodówce aż potrzebne.W przypadku frytek ziemniaki pokroić wzdłuż na kliny o szerokości 3/8 cala. Osuszyć ręcznikami papierowymi. W rondlu 3 quart lub frytkownicy, rozgrzać 2 cale oleju do gotowania lub skrócenie do 375 stopni F. smażyć ziemniaki, 1/4 na raz, przez 4 do 6 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Ziemniaki wyjąć i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Posypać lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Przenieś ziemniaki do stojaka z drutu na blasze do pieczenia, układając je w jedną warstwę. Utrzymuj ciepło w piekarniku 300 stopni F.W międzyczasie na ciasto wymieszaj mąkę, jajka, piwo, proszek do pieczenia oraz 1/2 łyżeczki soli i pieprzu w średniej misce do mieszania. Ubić trzepaczką obrotową lub trzepaczką do uzyskania gładkości. Zanurz rybę w cieście. Smażyć ryby w frytkownicy lub na gorącym oleju, 1-2 sztuki na raz, aż powłoka będzie złotobrązowa i łatwo płatki rybne widelcem, obracając raz-około 3-4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do Tacos
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Odcedzić gotowane ryby na papierowych ręcznikach, przenieść do innej blachy do pieczenia i ogrzać w piekarniku 300 stopni podczas smażenia pozostałych ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.